Dragalin o servește pe Maia Sandu și împreună folosesc Procuratura în interese personale

știri.md

Veronica Dragalin a fost prezentată de către Maia Sandu drept geniu în domeniul dreptului și soluție sigură împotriva corupției.

Am și uitat deja că a fost înscăunată prin abuz de drept cu suportul lui Litvinenco.

Dar “geniul” și “soluția” Dragalin s-au dovedit a fi mincinoase, orbește supuse Maiei Sandu și indiferente față de lege.

Nu așteptați ca Maia Sandu să reacționeze la incompetența continuă a domnișoarei Dragalin, pentru că Dragalin o servește pe Maia Sandu și împreună folosesc Procuratura în interese personale.

Dragalin nu va lupta cu corupția pentru că azi corupția este în Președinție, Guvern și Parlament. Ele împreună vor simula lupta cu corupția, atacând oponenții Maiei Sandu.

Un Președinte responsabil ar întreprinde imediat acțiuni pentru a sancționa incompetența lui Dragalin, care acuză procedurile Interpol în cazul anunțării în căutare a lui Plahotniuc.

Un Președinte responsabil ar întreba-o pe Dragalin de ce nu sunt investigate fraudele cu contractele energetice decise de CSE.

Dar avem ce avem.

La fel surprinde “presa independentă”, care nu întreabă procurorul-șef anticorupție de ce nu sunt investigate deciziile ilegale ale guvernării actuale. Nu întreabă despre “premiul” (mita) de la Timișoara și altele. Atâta pot. Atâta demnitate au.

Fadei Nagacevschi, vicepreședintele PDCM

Total
0
Shares
Total
0
Share