Politic

Dragoș Galbur a fost numit în funcția de președinte interimar al Partidului Național Moldovenesc

Pinterest LinkedIn Tumblr

La data de 22 octombrie 2022, la Chișinău a avut loc ședința grupului de inițiativă privind constituirea Partidului Național Moldovenesc. Astfel, un grup format din medici, profesori universitari, juriști, asistenți sociali, oameni de afaceri, agricultori, economiști, funcționari publici s-a consolidat în jurul unei idei comune care, având la bază modelul înaintașilor intelectuali moldoveni, au decis să se implice direct pentru a schimba radical spre bine situația politică deplorabilă din Republica Moldova.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Ca urmare a ședinței de constituire, grupul de inițiativă a votat în unanimitate pentru Statutul și Programul Partidului Național Moldovenesc, anunțând lansarea campaniei de colectare de semnături și adeziuni la partid, în strictă conformitate cu legea.

Toți membrii grupului de inițiativă au votat pentru numirea lui Dragoș Galbur în calitate de președinte interimar al Partidului Național Moldovenesc.

Partidul Național Moldovenesc este succesorul de drept al partidului cu același nume fondat în 1917 de către intelectualitatea basarabeană, din dorința de a reda moldovenilor bunăstarea, libertatea și demnitatea națională.

loading...

Comments are closed.