Dragoș Galbur, candidatul PNM pentru funcția de primar general al Primăriei Chișinău, și-a prezentat Programul electoral pentru alegerile locale ce vor avea loc pe 5 noiembrie

Într-un cadru prietenos, în prezența colegilor și susținătorilor, Dragoș Galbur, candidatul Partidului Național Moldovenesc pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, și-a prezentat Programul Electoral pentru alegerile locale ce vor avea loc pe 5 noiembrie.

Cu o viziune clară și priorități bine definite, Dragoș Galbur își propune să transforme Chișinăul într-un loc unde inovația se îmbină armonios cu tradiția. Candidatul cunoaște provocările complexe cu care se confruntă orașul, însă respinge cu fermitate discursul de ură și pasarea responsabilității către alți actori politici, subliniind că aceasta opțiune nu reprezintă o soluție productivă. În schimb, propune idei și soluții concrete pentru a transforma Chișinăul într-un oraș în care tradiția întâlnește ziua de mâine.

Problema animalelor fără adăpost, educația de calitate, fluidizarea traficului, transportul public, desovietizarea orașului, redarea identității naționale, promovarea culturii și gastronomiei, protejarea suburbiilor de urbanizarea invazivă, consolidarea centrelor comunitare de sănătate mintală etc., se regăsesc în Programul Electoral pentru un Chișinău mai bun.

Echipa Partidului Național Moldovenesc îndeamnă toți locuitorii capitalei și ai celor 18 suburbii să susțină și să voteze pe 5 noiembrie 2023, pe Dragoș Galbur pentru funcția de primar general al mun. Chișinău.

“Pentru un Chișinău mai bun și mai autentic, votează Dragoș Galbur și Partidul Național Moldovenesc!”, este îndemnul formațiunii.

Total
0
Shares
Total
0
Share