Dragoș Galbur, despre demisia lui Vozian: “De ce să stea la pușcărie pentru schemele lui Andrei Spînu?”

După plecarea lui Oleg Tofilat de la CFM, și Constantin Vozian a demisionat de la conducerea Aeroportului Internațional Chișinău. Anunțul a fost făcut de către acesta printr-o postare pe Facebook. Vozian și-a enumerat “reușitele” în toată perioada cât a condus aeroportul.

Dragoș Galbur, președintele PNM, a comentat demisia, subliniind că acesta a plecat pentru a nu sta la închisoare în locul lui Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii.

“Și într-adevăr omul și-a făcut meseria cu mult zel și pedanță. Nu cred că putea altcineva să o facă mai bine, la etapa de preluare a Aeroportului de către stat. Și cu siguranță Vozian era omul potrivit să ducă AIC la următorul nivel, doar că… Constantin Vozian e băiat deștept și știe că urmează licitațiile trucate de la aeroport, pe documentele cărora ar fi trebuit să-și pună semnătura. Și aici Vozian a procedat cu multă integritate și înțelepciune. De ce să stea la pușcărie pentru schemele lui Andrei Spînu?

Bravo și mulțumim pentru serviciu, Constantin!”, a declarat Galbur.

Amintim că astăzi, pe Facebook, Constantin Vozian, directorul Aeroportului Internațional Chișinău, și-a anunțat demisia. Plecarea acestuia vine în toiul unui scandal de proporții despre cedarea spațiilor de la AIC unei companii fantomă.

Total
0
Shares
Total
0
Share