Politic

Dragoste în vremea alegerilor! Iubita unui candidat la funcția de Primar spune totul despre acesta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Iubita lui Maxim Braila, candidatul Partidului Popular din Republica Moldova (PPRM), Cristina Maxian îl caracterizează pe partenerul său drept o persoană capabilă să înfrunte orice problemă, scrie Curentul.md.

„Maxim este o persoană perfecționistă. Mereu duce la bun sfârșit lucrurile începute, indiferent de obstacole. Nu promite mai mult decât îi îngăduie anvergura proprie şi pârghiile puterii pe care le deţine. Este sincer, mereu vorbește ceea ce gândește, nu are două fețe. Activitatea politică îi ocupă aproape tot timpul , iar problemele societății îl motivează să meargă înainte”, a declarat Cristina Maxian.

Concomitent, tânăra spune că Maxim Braila se preocupă de nevoile altora și este gata oricând să vină în ajutor.

„Ambiția lui vine din dorința de a schimba societatea. Problemele oamenilor îl preocupă zi de zi, subiecte pe care nu ezită să le discute cu cei apropiați. E în permanentă căutare a metodelor de susținere și ajutor față de cetățeni. Un sprijin la nevoie”, a adăugat iubita candidatului.

Braila este vicepreședintele Partidului Popular din Republica Moldova (PPRM) și președintele organizației de tineret a formațiunii. În 2011 Braila a candidat independent la funcția de consilier municipal Chișinău, atunci când avea abia 18 ani și a reușit să acumuleze 216 voturi.

 

Dragoste în vremea alegeilor, Iubita unui candidat la fucția de Primar spune totul despre acesta, maxim braila 

loading...

Comments are closed.