Social

Drumul G-92, Bălăurești-Marinici-Șișcani-M1, reparat capital pe o lungime de 13 km. Anul viitor vor fi asfaltați alți 9 km, care leagă cele trei localități de traseul Chișinău-Leușeni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prim-ministrul Ion Chicu a inspectat astăzi drumul regional G-92, Bălăurești-Marinici-Șișcani-M1. Drumul a fost reparat capital pe o suprafață de 13 km, iar pe toată lungimea șoselei a fost construit un sistem de evacuare a apei și au fost amenajate trotuarele și intrările în curți.

În total, pentru lucrările de reconstrucție a drumului s-au cheltuit circa 63 de milioane de lei din Fondul Rutier. Administrația locală a intervenit cu solicitarea de a mai asfalta încă 9 km care leagă cele trei localități de traseul Chișinău-Leușeni.

Secretarul de stat al MEI, Anatol Usatîi, susține că pentru acest tronson urmează să se realizeze proiectul tehnic și va fi inclus anul viitor în programul „Drumuri bune”.

În general, pentru localitățile din Nisporeni, incluse în proiectul național de modernizarea a infrastructurii drumurilor, a fost finalizată toată proiectarea, cu excepția satului Ciutești.

Citește și: După ce s-a reparat drumul în localitatea Obileni din raionul Hâncești, un investitor italian își extinde afacerea

loading...

Comments are closed.