Drumul R26 Bender – Căușeni – Cimișlia a fost modernizat pe un sector de 0,43 km la ieșirea din Mihailovca

Î. S. ”Administrația de Stat a Drumurilor” informează cu privire la finalizarea lucrărilor de reparație capitală pe un sector de 0,43 km al drumului R26 Bender – Căușeni – Cimișlia, situat la ieșirea din satul Mihailovca spre orașul Cimișlia.

Obiectivul general al proiectului a inclus: construcția unui drum de categoria tehnică III, cu 2 benzi de circulație; reconfigurarea și mutarea a două accese la o distanță de 160 de metri de intersecția cu drumul principal, pentru a fluidiza traficul și a reduce riscul de accidente; construcția sistemului rutier; lucrări de terasament 57 456 m³; construcția rigolelor din beton monolit 656 m.l; consolidarea acostamentelor cu piatră spartă 1 161 m²; amenajarea indicatoarelor rutiere; construcția acceselor laterale 9 buc; aplicarea a 390 m2 de marcaj rutier; construcția a 2 podețe tubulare și altele.

Aceste lucrări de reparație și modernizare contribuie semnificativ la îmbunătățirea siguranței rutiere și fluidizarea traficului, oferind astfel beneficii durabile comunității locale și participanților la trafic.

”Mulțumim cetățenilor pentru înțelegerea față de disconfortul creat de șantierele în construcții și îi asigurăm că în ciuda dificultăților zilnice facem tot posibilul pentru scurtarea timpilor de execuție”, se arată în comunicatul instituției.

Total
0
Shares
Total
0
Share