Alte știri

FOTO. Drumul regional Prepelița – Pepeni – Bălășești: traseul pe care se circulă europenește

Pinterest LinkedIn Tumblr

La Sangerei au fost finalizate lucrările de raparație capitală a drumului regional L 266 Prepelița – Pepeni – Bălășești.

Acest obiectiv a fost realizat prin efortul comun al actorilor gestionari din raionul Sangerei – Secția Construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri din cadrul CR Sîngerei – beneficiar, SA „Drumuri Bălți” reprezentanța Sangerei – executor, SRL Simbo Proiect – proiectant.

Lucrările de reconstrucție pe această porțiune de drum au fost executate în termeni rezonabili, conform prevederilor contractului – începutul lucrărilor octombrie 2014 – sfârșitul lucrărilor iunie 2017.

Odată cu asfaltarea drumului regional L 266 Prepelița – Pepeni – Bălășești, cu lungimea de 5,019 km, au fost create și infrastructura pietonală cu lungimea – 1180 m, precum și direcționării apelor pluviale. Sistemul de marcaje și semne rutiere a fost conceput după regulamentul rutier, în realitățile noi create pe această porțiune de drum.

Prin această lucrare de renovare, se facilitează accesul unui număr însemnat al populației(circa 10 mii) din zona Sangerei la traseul național Chișinău – Bălți.

  

 

loading...

Comments are closed.