Alte știri

Dublu omor de la Cimișlia a fost descoperit de poliție. Suspectul a fost reținut. Ce pedeapsă riscă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Și-ar fi omorât amicii de pahar,  iar acum riscă să petreacă de la 8 la 15 ani după gratii. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 58 de ani, locuitor al satului  Selemet, raionul Cimișlia.

Acesta a fost reținut ieri, 15 decembrie, ca urmare a măsurilor de investigații și de urmărire penală întreprinse de ofițerii Direcției investigații criminale, Direcției investigații Sud a Inspectoratului Național de Investigații, în conlucrare cu polițiștii din Cimișlia, sub conducerea Procuraturii aceluiași raion.

La data de 14 decembrie 2020, polițiștii au fost sesizați precum că la 13 decembrie, într-o casă părăsită din satul Selemet au  fost depistați doi bărbați, unul decedat, iar altul fiind în stare inconștientă. Ultimul a fost internat în spital, dar a decedat a doua zi.

Decesul victimelor ar fi survenit în urma vătămărilor grave a integrității corporale.

Ca urmare a acțiunilor speciale de investigații și de  urmărire penală întreprinse de oamenii legii s-a stabilit că la 11 decembrie, victimele, în vârstă de 54 și 66 de ani, împreună cu suspectul, au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat o ceartă care a degenerat în bătaie.

Suspectul i-a agresat pe ambii fizic, aplicându-le multiple lovituri cu pumnii și picioarele. Cei doi bărbați au fost depistați zăcând în casă de către un bărbat care a alertat poliția și a solicitat intervenția ambulanței.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. În acest caz a fost inițiată o cauză penală  în baza art.151, alin.(4) „Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care au provocat decesul victimei”. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă de la 8 la 15 ani de închisoare.

loading...

Comments are closed.