Social

Dublul omor de la Ungheni: Cei doi suspecți au fost localizați în regiunea Moscovei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cei doi tineri, care au omorât doi minori și au îngropat cadavrele într-o pădure din Ungheni, au fost localizați și urmează să fie reținuți în următoarele zile. După săvârșirea crimei, bănuiții au fugit în Federația Rusă.

Șeful Procuraturii raionului Ungheni, Eduard Florea, a declarat pentru CrimeMoldova că, anterior, bănuiții au primit mandate de arestare și au fost anunțați în căutare internațională. „Cei doi suspecți au fost localizați în regiunea Moscovei. Urmează să colaborăm cu oamenii legii din Federația Rusă, iar după reținere, aceștia vor fi extrădați în Republica Moldova”, a spus Florea.

Amintim că, doi adolescenți, în vârstă de 15 și 17 ani, au fost omorâți de doi amici, ambii de 20 de ani. După săvârșirea crimei, suspecții au îngropat victimele într-o pădure de lângă localitatea Cetireni, Ungheni. Omorul ar fi avut loc la 3 aprilie, când toți patru au mers la casa bunicului unuia dintre suspecți și au consumat împreună băuturi alcoolice. În scurt timp, între tineri a apărut un conflict care a degenerat în violență. Victimele au fost bătute până au decedat.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă de la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

loading...

Comments are closed.