Externe

Ducesa Meghan Markle a născut un băiat! Anunțul a fost făcut oficial la Palatul Buckingham

Pinterest LinkedIn Tumblr

Meghan Markle a născut un băiat. Primul copil al Ducilor de Sussex este al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat printr-o postare pe contul oficial de Instagram că ducesa de Sussex a născut un băiat.

Tradiția a fost respectată în Marea Britanie iar Familia Regală a fost anunțată venirea pe lume a fiului prințului Harry printr-un anunț afișat în curtea Palatului Buckingham. ”Regina și membrii Familiei Regale sunt încântați de vestea că Altețea Sa Regală Ducesa de Sussex a născut un băiat, astăzi la ora 05:26. Altețea sa regală și copilul se simt bine”, este mesajul afișat în curtea Palatului Buckingham.

Anterior, vestea a fost anunțată la Palatul Windsor de crainicul orașului. Acesta s-a plimbat pe străzile din orășel îmbrăcat în costumul tradițional și cu un clopot, si un pergament pe care era scris mesajul: ”Buckingham Palace anunță cu mândrie nașterea copilașului regal al ducelui și ducesei de Sussex. Dumnezeu să binecuvinteze America. Dumnezeu să salveze Regina”. 

Pe contul de Instagram al Ducilor de Sussex a fost anunțată venirea pe lume a primului lor copil. Anunțul a fost făcut printr-o imagine albastră cu inscripția ducilor de Sussex în partea de sus și mesajul ”E BĂIAT”.  În continuare pe imagine scrie ”Altețele lor regale, Ducele și Ducesa de Sussex sunt extrem de fericiți să anunțe nașterea copilului lor”.

Potrivit postării de pe Instagram, copilul a cântărit 3.26 kg la naștere și a venit pe lume în cursul dimineții zilei de 6 mai 2019.

Ducesa și bebelușul sunt bine și sănătoși, iar cuplul mulțumește publicului pentru entuziasmul și sprijinul pe care l-au oferit în acest moment foarte special al vieții lor”, se mai arată în mesajul postat pe Instagram. La scurt timp după ce a fost făcut anunțul pe Instagram, prințul Harry a susținut o scurtă declarație de presă și le-a spus jurnaliștilor adunați la Windsor că încă nu s-au decis ce nume va avea copilul și că în două zile îl vor prezenta lumii pe cel mai nou membru al familiei.

”Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel care s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-am fi putut-o imagina vreodată. Amândoi suntem extrem de încântați și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor, așa că am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea”, a declarat prințul care a adăugat că încă nu știe cum se va numi fiul său. ”Încă ne gândim ce nume îi vom da. A fost uimitor. Sunt atât de mândru de soția mea. Orice părinte și tată spune că copilul tău este superb, dar acest copil este uimitor”, a mai spus prințul Harry extrem de încântat.

În luna octombrie a anului trecut, Palatul Kensington a anunţat că soția prințului Harry este însărcinată și copilul se va naște în primăvara acestui an. La începutul lunii aprilie, Meghan și Harry au anunțat că au decis să păstreze discreția privind detaliile legate de naştere, urmând să dea vestea cea mare după „ce vor avea oportunitatea de a celebra în privat evenimentul ca o nouă familie”.

Cu cât momentul nașterii primului copil al prințului Harry se apropia, cu atât fanii Familiei Regale din Anglia și presa britanică se agitau speculând sosirea marelui moment.

Regina Elizabeta a-II-a a făcut, marți, o vizită surpriză la reședința prințului Harry și a soției sale. O sursă a declarat pentru tabloidele britanice că „Majestatea sa a dorit să le ureze bun venit celor doi, la noua lor reședință”. Meghan și Harry s-au mutat de curând în Frogmore Cottage, din Home Park, Windsor.

Înainte de nașterea bebelușului, agențiile de pariuri din Marea Britanie au anunțat că viitorul copil al ducilor de Sussex va fi o fetiţă, iar numele care a fost cel mai bine cotat a fost Diana. Alte nume favorite sunt Victoria, Alice, Grace şi Elizabeth. Prinţul Harry şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani.

Nunta lor a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente din lume.

Sursa: Libertatea.ro

loading...

Comments are closed.