Actual

Dumbrăveanu trage de urechi actuala conducere a Ministerului Sănătății: „Experții” în comunicare de pe Facebook au eșuat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Actuala conducere a Ministerului Sănătății a început o amplă campanie de minimizare a impactului social privind numărul de cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus, iar pentru aceasta datele statistice sunt publicate tocmai după emisia principalelor buletine de știri ale zilei, susține Viorica Dumbrăveanu, ex-ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în Guvernul Chicu.

”Mă întreb, de ce datele cu privire la situația epidemiologică sunt publicate după ora 21.00-22.00? Nu neg, pot fi și motive obiective, care nu sunt de durată și pot fi remediate, dar sunt și aspecte care sunt cu intenție și vădite. Știrile cu titluri sonore, după ora 21.00 sau 22.00 nu mai reprezintă interes public. Oamenii vin obosiți după o zi de muncă, indispuși după cumpărături, căci preturile „mușcă”, acasă lipsește căldura la direct. Cine urmărește la o oră târzie statistica Covid? Doar cei care sunt vizați de ea… Dimineața începe o zi nouă cu griji… Și aceeași întrebare, cui îi pasă de statistică? „Experții” în comunicare de pe Facebook au eșuat. Dar prestația lor acum nu contează. Cu regret, se îmbolnăvesc părinți, copii. Pierdem vieți omenești. Tăcerea ne costă prea mult!”, a declarat Dumbrăveanu.

Amintim că mai mulți jurnaliști și-au declarat nemulțumirea publică față de lipsa de comunicare din partea Ministerului Sănătății și a Alei Nemerenco, după ce în timpul unei conferințe de presă actuala conducere a Sănătății a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor. Mai mult, responsabilii MS nu mai răspuns nici la mesajele și apelurilor ziariștilor, iar Nemerenco refuză participarea la mai multe emisiuni TV și Radio.

loading...

Comments are closed.