Alte știri

Duminică 29 aprilie: Cursa de alergare de Ziua Faptelor Bune

Pinterest LinkedIn Tumblr

Duminică, 29 aprilie, clubul de alergare Sporter invită toți doritorii, fie începători, amatori sau sportivi cu experiență, la un antrenament de alergare prin Chișinău de Ziua Faptelor Bune.

Cursa va avea loc sub conducerea antrenorului Clubului sportiv Sporter, Vitalie Gheorghiță. Traseul va începe pe str. Eugen Doga (strada pietonală) și se va desfășura până la Parcul „Valea Morilor”. Cursa de alergare poate fi prelungită în jurul lacului.

Sportivilor începători le sugerăm să alerge 7-10 km, amatorilor – 20 km, iar sportivilor cu experiență le propunem să parcurgă distanța de 30 km și mai mult.

Startul: ora 10:00. Locul de întâlnire: str. Eugen Doga, 5, în partea de jos a străzii pietonale. Participarea la antrenament este GRATUITĂ!

29 aprilie va fi o zi cu adevărat deosebită pentru Chișinău datorită locuitorilor activi din oraș, care vor vizita evenimentul. Centrul Republican al Voluntarilor (RVC) este organizator al acestei sărbători grandioase, ca și în anii precedenți.  Mai multe informații aflați la numărul de telefon: 076769994.

loading...

Comments are closed.