Politic

Duminică în UTA Găgăuzia au avut loc alegeri repetate în 6 circumscripții, unde candidații nu au fost aleși în primul tur

Pinterest LinkedIn Tumblr

Duminică în UTA Găgăuzia au avut loc alegeri repetate în 6 circumscripții, unde candidații nu au fost aleși în primul tur. Totodată, în 11 circumscripții, unde inițial niciunul dintre candidați nu a acumulat numărul necesar de voturi, a avut loc cel de-al doilea tur al alegerilor, transmite IPN.

Chiar dacă până la orele 18.30 pragul de participare a fost trecut doar în 7 din cele 17 de secții de votare, după închiderea secțiilor la orele 21.00, CEC din regiune a raportat că la scrutin au participat 24.789 de cetățeni, ceea ce constituie 37% din numărul alegătorilor incluși în liste.

Cea mai mare rată de participare, de 78,2%, s-a înregistrat în circumscripția Bugeac, unde Vladimir Cîssa l-a învins pe Alexandr Chendighelean, iar cea mai joasă rată de participare, de doar 37,2 la sută, s-a constatat în circumscripția Baurci, unde Grigori Cadân a învins cu 1076 de voturi.

loading...

Comments are closed.