Duminica trecută a fost ziua de naștere a unui important lider politic de la Chișinău

Duminică, 9 august, și-a sărbătorit ziua de naștere președintele PL, Dorin Chirtoacă, acesta fiind considerat un important lider politic de la Chișinău, transmite Telegraph.md

Cu acest frumos prilej, echipa Partidului Liberal a avut deosebita plăcere să-i adreseze sincere și cordiale felicitări, urări de bine şi apreciere a întregii sale activități, atât în calitate de Primar General al mun. Chișinău, dar și în calitate de om politic și președinte de partid.

“Demn, Onest, Responsabil, Inteligent, Neprefăcut – așa îl considerăm pe președintele Dorin Chirtoacă, iar lista calitaților sale care îi definesc personalitatea puternică și caracterul temerar nu se oprește aici.

Politician, lider de partid, camarad, prieten, toate aceste ipostaze ale Omului Dorin Chirtoacă cu care ne-am familiarizat, au arătat în timp că sunteți, în primul rând, un exemplu al demnității, corectitudinii și consecvenței, ceea ce vă fac un lider incontestabil, demn de urmat și de apreciat.

Aprig luptător pentru dreptate și promovarea adevărului, sunteți un veritabil simbol al românismului și a rezistenței naționale, dovadă fiind și distincțiile ”Ordinul Coroana României”, în grad de cavaler, acordat de Casa Regală a României, dar și Ordinul național „Steaua României”, în grad de ofițer.

Dle președinte,

Vă transmitem cele mai bune și alese gânduri, dorindu-vă putere de muncă și răbdare în misiunea deloc ușoară pe care v-ați asumat-o și pe care ne-am asumat-o împreună.

Vă asigurăm de plenara noastră susținere, fiind alături de Dvs, în demersul nostru comun de înfăptuire a idealului sfânt de Unire a Republicii Moldova cu Țara-Mamă, România”, a transmis echipa Partidului Liberal.

Total
0
Shares
Total
0
Share