Politică

Dumitru Diacov o amenință pe Zinaida Greceanîi că va rupe alianța PDM-PSRM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Supărat că șefa Parlamentului nu a pus capăt dezbaterilor parlamentare asupra proiectului de lege privind anularea examenelor de BAC, așa cum prevede o normă din Regulamentul Parlamentului, Dumitru Diacov a amenințat-o pe Zinaida Greceanîi că va rupe alianța politică PDM-PSRM, relatează Telegraph.md

”Noi vom rupe alianța dacă umblați așa”, a declarat președintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova, revoltându-se că Zinaida Greceanîi a permis opoziției să se expună liber asupra proiectului de lege.

Potrivit art.108 din Regulamentul Parlamentului, la cererea preşedintelui şedinţei sau a unei fracţiuni parlamentare, dezbaterile asupra problemei luate de Parlament în discuţie pot fi încheiate. Cererea de încheiere a dezbaterii se adoptă cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi.

Propunerea de încheiere a dezbaterilor a fost înaintată de către Diacov și aprobată de majoritatea parlamentară, dar a rămas neexecutată.

Menționăm că deputații examinează în aceste clipe subiectul cu privire la examenele de BAC, care ar putea fi anulate la propunerea Ministerului Educației.

loading...

Comments are closed.