După ce au pierdut alegerile locale, PAS și Maia Sandu “o să-și arate colții”, atenționează Ion Chicu

După catastrofa de la aceste alegeri locale, “gruparea criminală PAS” va încerca să discrediteze administrația publică locală și să preia și mai multe competențe la nivel central, susține Ion Chicu, președintele PDCM.

“Vor reține achitarea salariilor în raioanele în care au pierdut – adică în cam toate. Vor persecuta oameni pe criterii politice și vor eroda și mai mult statul de drept.

Evident, este necesar de făcut front comun împotriva acestei grupări criminale susținute de pe extern. PDCM reiterează poziția sa fermă de a nu vota președinți de raioane din partea PAS și îndeamnă toate forțele politice responsabile din țară să aibă aceiași atitudine.

Personal, consider deja inutil să mai facem apel la conducerea actuală a UE, or PPE a devenit complice la tot ce face gruparea PAS în țară. Contăm, însă, pe o atitudine diferită din partea României, care cu siguranță nu poate fi de acord cu dezastrul înfăptuit de Maia Sandu și clica ei în Republica Moldova. Cum nu poate fi de acord și cu rolul pe care i l-a atribuit Maia Sandu și Andrei Spânu acestei țări în sistemul relațiilor politice și economice ale țării noastre cu lumea înconjurătoare.

Stimați Parteneri occidentali, treceți de partea poporului țării noastre, nu mai susțineți gruparea criminală. Treceți de partea democrației și libertății, nu mai stați alături de cei ce vă discreditează iremediabil în fața moldovenilor!”, a spus Chicu.

Amintim că PAS a pierdut alegerile în toate municipiile, dar a câștigat în mai multe sate, acolo unde mai mulți candidați au fost preluați de la PSRM, Partidul Șor, PDM (PSDE) și alte formațiuni.

Total
0
Shares
Total
0
Share