Alte știri

După ce și-a omorât la beție concubinul, o femeie a mai dormit cu cadavrul o săptămână în același pat

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie beată criță din orașul rus Kazan și-a omorât concubinul, după care încă timp de o săptămână a dormit cu el într-un pas. Atunci când mirosul a devenit insuportabil, femeia în vârstă de 42 de ani a scos cadavrul în subsol, unde a și fost găsit de poliție. În timpul în care bărbatul era căutat de poliție, femeia a reușit să cheltuie toți banii de pe cardul acestuia.

În orașul rus Kazan, o femeie de 43 de ani, cu bestialitate și-a tăiat concubinul de 52 de ani, după care a dormit cu el încă o săptămână. Presa locală scrie că bărbatul mai vizita uneori concubina sa, iar vecinii spun că deseori se întâmpla ca aceștia să bea alcool împreună. În timpul unei astfel de seri, cei doi s-au certat și bărbatul nu s-a mai trezit. Aceasta l-a lovit cu cuțitul în gât, rupându-i coloana vertebrală, transmite gazeta.ru

După 5 zile de la omor, femeia a venit în apartamentul fostului concubin pentru a-i lua laptopul și toate cardurile bancare. Atunci când în apartament nu mai era posibil de stat, femeia l-a învelit pe bărbat în draperii și a scos cadavrul în subsol.

Peste 11 zile de la dispariție, polițiștii au găsit trupul neînsuflețit. Poliția a deschis un dosar de omor și în cel mai apropiat timp, femeia a fost arestată.

loading...

Comments are closed.