După Comrat, Orhei și Bălți, echipa lui Ilan Șor pregătește și orașul Taraclia pentru sărbătoare

Atmosfera feerică pune stăpânire și pe orașul Taraclia, unde pe 25 decembrie vom putea să ne adâncim în miracol și feerie. Cu prilejul inaugurării pomului de Crăciun, va fi organizată o paradă, iar ulterior va avea loc un concert. Pe scenă vor evolua renumitele formații Tharmis și DoReDos.

Programul festiv va începe la ora 16:00 cu o paradă. Mai mulți copii se vor îndrepta în coloană spre pomul de Crăciun instalatat lângă primărie, fiind însoțiți de primarul Veaceslav Lupov. Vor defila și animatori deghizați în personaje de poveste și din desene animate, care îi vor distra pe vizitatori.

La ora 17:00, Moș Crăciun și Alba ca Zăpada vor inaugura pomul de Crăciun și vor aprinde luminițele împreună cu primarul.

Ulterior va începe concertul de zile mari, la care vor participa renumitele trupe Tharmis și DoReDos. Organizatorii au pregătit și diverse concursuri. Sărbătoarea se va încheia cu o discotecă.

Amintim că echipa lui Ilan Șor a organizat concerte de sărbătoare, inclusiv în Comrat, Orhei și Bălți, la care au participat mii de persoane din mai multe raioane.

Total
0
Shares
Total
0
Share