Politic

După cum au promis, toți deputații P.ȘOR au donat mai multor familii ajutorul de Paște primit de Parlament

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai multe familii din Capitală vor avea, de Paște, o masă mai bogată! Cei 800 de lei pe care deputații Partidului „ȘOR” i-au primit de la Parlament cu ocazia sărbătorilor pascale au ajuns la șase familii sărace din Chișinău. Deputații au cumpărat din banii primiți produse alimentare și au făcut mai multe coșuri de Paște.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Din păcate, guvernarea PAS și bătut joc într-un hal fără de gal de sărmanii bătrâni din țară. După ce i-au lipsit pe pensionari de ajutorul de o mie de lei pe care îl primeau în ajun de Paște, sfidându-i și scuipându-le în suflet, și-au împărțit lor bani. O asemenea bătaie de joc nu cred că am văzut vreodată”, a declarat deputatul Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova.

„Consider că pensionarii merită mai mult respect din partea autorităților. 350 de mii de lei nu este o sumă mică. Din păcate, prioritățile acestei guvernări sunt altele. Oamenii însă văd prea bine care este atitudinea guvernării PAS și nu vor uita atât de ușor modul în care au fost tratați”, a spus deputatul Partidului „ȘOR”, Petru Jardan.

Amintim că, potrivit unui ordin semnat de președintele Parlamentului, Igor Grosu, deputații din Parlament au primit câte un cadou de Paște, în valoare de 800 de lei. Într-un briefing de presă, organizat în această săptămână, deputatul Partidului „ȘOR” Vadim Fotescu a declarat că deputații au aflat despre acești bani abia când au ajuns pe carduri și a spus că toți deputații formațiunii conduse de Ilan Șor vor dona banii bătrânilor.

„Eu sunt șocat de această atitudine. Cum să iei banii de la bunicii și bunicile noastre și să-i dai deputaților?! Consider că este o mare insultă adusă cetățenilor noștri și vreau să-mi cer iertare de la ei, pentru ceea ce face actuala putere. Noi, deputații Partidului „ȘOR”, nu vrem să participăm a această mare rușine și nu vom accepta acești bani. Vrem să credem că în acest Parlament mai există oameni cu obraz, care vor face ca noi. Dacă nu, măcar oamenii să știe despre asta”, a conchis deputatul Partidului „ȘOR”, Vadim Fotescu.

Totodată, de bonusuri de Paști au beneficiat și angajații Președinției și cei ai Guvernului. Cei o mie de lei pe care îi primeau pensionarii de Paște nu au mai fost acordați în acest an. Premierul Natalia Gavrilița și-a justificat decizia prin faptul că banii ar fi „o pomană pentru bătrâni, înainte de sărbători”.

Comunicat de presă

loading...

Comments are closed.