Actual

După finalizarea sezonului de încălzire, grădinițele, instituțiile medicale și școlile au rămas conectate la căldură

Pinterest LinkedIn Tumblr

Termoelectrica anunță că, grădinițele, instituțiile medicale, cele de învățământ și alte edificii, la solicitare, au rămas conectate la căldură, inclusiv după decizia de finalizare a sezonului de încălzire.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„La momentul actual, Termoelectrica S.A. asigură livrarea energiei termice pentru încălzire către peste 100 de edificii, dintre care 36 de grădinițe, 7 școli, 21 de instituții medicale și altele. În conformitate cu punctul 12 al Dispoziției Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova nr. 13 din 31 martie 2022, furnizorul de energie termică este obligat să livreze energie termică la solicitarea consumatorilor”, se arată în nota informativă a instituției.

Respectiv, în conformitate cu Dispoziția Comisiei, administratorii edificiilor conectate la SACET au toate pârghiile de solicitare a livrării în continuare a serviciilor de termoficare, Termoelectrica S.A. la rândul său fiind obligată să asigure livrarea energiei termice – motiv pentru care orice tentativă de politizare a subiectului respectiv o considerăm inoportună și neasigurată factologic.

Realitatea.md maintește că, începând cu data de 31 martie curent, Termoelectrica a închis sistemul de alimentare centralizată cu energie termică.

loading...

Comments are closed.