După Igor Grosu, și Maia Sandu a avut o întrevedere cu coraportorii APCE, Pierre-Alain Fridez și Zanda Kalniņa-Lukaševica

Președintele Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu coraportorii Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), Pierre-Alain Fridez și Zanda Kalniņa-Lukaševica.

Agenda discuțiilor cu delegația APCE a vizat subiecte privind consolidarea instituțiilor democratice din țara noastră și a statului de drept. Șefa statului a subliniat importanța garantării unui proces electoral transparent și lipsit de influențe externe.

De asemenea, președintele Maia Sandu și-a manifestat aprecierea pentru sprijinul oferit de Consiliul Europei prin Planul de acțiune pentru RM 2021-2024 și pentru cooperarea în mai multe domenii importante.

Președintele a subliniat că autoritățile vor continua reformele inițiate în domeniul justiției și cel al combaterii corupției. De asemenea, șefa statului și-a reafirmat angajamentul țării noastre de a avansa hotărât în procesul de aderare la Uniunea Europeană.

Total
0
Shares
Total
0
Share