Maia Sandu a aflat DIN PRESĂ despre candidatura PPDA în circumscripția Hâncești

Maia Sandu, Andrei Năstase, PAS, PPDA

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate în cadrul conferinței de presă susținută în dimineața zilei de azi, 20 ianuarie, a declarat că a aflat din presă despre candidatul înaintat de Partidul Platforma „Demnitate și Adevăr” la alegeri parlamentare din circumscripția Hâncești.

În cadrul conferinței de presă susținută de Maia Sandu, jurnaliștii au întrebat-o dacă a discutat cu PPDA și ce părere are despre cel care a fost înaintat de Platforma „DA” ca și candidat la alegerile parlamentare care urmează să fie organizate în circumscripția Nr. 38, Hâncești.

„Noi am avut o discuție cu reprezentanții Platformei DA, la începutul săptămânei precedente, în care am împărtășit ideea noastră, deci candidatul sau propunerea d ecandidat pe care am avut-o. Dumnealor ne-au promis să revină cu un răspuns, să se gândească. Răspunsul nu a mai venit, cel puțin până astăzi. Iar vineri seară am auzit din presă că dânșii îl propun pe domnul Druță.  În raport cu care noi avem un mare respect. Pot să spun aici că în toamnă atunci când au fost organizate alegerile în circumscripția din Europa de Vest, domnul Druță a fost unul dintre candidații pe care noi i-am considerat. Dar în acest caz, candidatura domnului Druță nu ne-a fost anunțată. Am aflat despre ea din presă în situați în care noi anunțasem deja alt candidat. Regretăm această lipsă de comunicare. Suntem deschiși să comunicăm în continuare, dar cred că lucrurile trebuie făcute transparent.” a declarat Maia Sandu.

Întrebată dacă PAS, va merge cu Stamate sau vor revizui opțiunea de a merge cu un candidat comun împreună cu Platforma „DA”, Maia Sandu a declarat că pune la îndoială că domnul Druță ar fi acceptat de a fi candidatul Platformei „DA”.

Telegraph.md amintește că Mihai Druță este candidatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr la alegerile parlamentare din circumscripția nr. 38, Hâncești. Informația a fost confirmată de către vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari.

Citește și: VIDEO // Maia Sandu nu mai așteaptă opinia lui Năstase și a identificat un candidat pentru Hâncești

Total
0
Shares
Total
0
Share