Alte știri

După un sezon petrecut la Juventus, Cristiano Ronaldo e gata să dezvăluie despre relația cu Zidane

Pinterest LinkedIn Tumblr

Atacantul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, și-a amintit experiența de lucru cu francezul Zinedine Zidane la Real Madrid, citează Goal.com

Atacantul a menționat că a devenit un fan și mai mare al lui Zidane după ce specialistul a fost numit antrenor la galacticos. „Pentru stilul său de viață, pentru conversațiile sale, pentru stilul său de a conduce echipa și pentru atitudinea lui față de mine”, a împărtășit Ronaldo.

Portughezul și-a amintit că Zidane avea întotdeauna încredere în el și era deschis. „Prin urmare, voi păstra întotdeauna prietenia cu el în inima mea”, a promis Cristiano. El a declarat că Zidane este într-adevăr o persoană bună și un antrenor excelent.

Ronaldo și Zidane au lucrat împreună la Real Madrid în perioada 2016 – 2018, iar în acea perioadă au câștigat Campionatul Spaniei și trei cupe a Ligii Campionilor.

În mai 2018, francezul și-a anunțat plecarea de la Madrid, iar la două luni mai târziu, atacantul portughez a părăsit și el echipa. În această iarnă, Zidane a revenit la postul de antrenor al Real Madrid.

loading...

Comments are closed.