Externe

Dwayne „The Rock” Johnson este cel mai bine plătit actor de la Hollywood! Vezi cine a mai intrat în top

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dwayne Johnson este cel mai bine plătit actor de la Hollywood, potrivit Forbes. Acesta a avut încasări de 89,4 milioane de dolari.

Actorul în vârstă de 47 de ani i-a depășit pe Chris Hemsworth și Robert Downey Jr.

Potrivit revistei Forbes, Dwayne Johnson este actorul care a încasat cea mai mare sumă de bani în perioada 1 iulie 2018 – 1 iunie 2019.

Dwayne Johnson va primi 23,5 milioane de dolari pentru următoarea peliculă – „The Next Level”, care va avea premiera în luna decembrie.

Pe locul doi în topul Forbes s-a clasat actorul Chris Hemsworth, cu încasări de 76,4 milioane de dolari. ÐšÐ°Ñ€Ñ‚инки по запросу chris hemsworth

Poziția a treia a clasamentului este ocupată de Robert Downey Junior, cu încasări de 66 de milioane de dolari. ÐšÐ°Ñ€Ñ‚инки по запросу robert downey jr

În top 10 se mai regăsesc așa actori ca: Akshay Kumar (65 de milioane de dolari), Jackie Chan (58 de milioane de dolari), Bradley Cooper (57 de milioane de dolari), Adam Sandler (57 de milioane de dolari, Chris Evans (43,5 milioane de dolari), Paul Rudd (41 de milioane de dolari) și Will Smirth (35 de milioane de dolari).

sursa: libertatea.ro

 

loading...

Comments are closed.