Echipa APSM va participa, în premieră, la Turneul Internaţional de fotbal de la Syiunik

Echipa de minifotbal a Asociației Presei Sportive din Moldova (APSM) se va deplasa astăzi la Syiunik (Armenia) pentru a reprezenta culorile țării noastre la un Turneu Internațional rezervat jurnaliștilor sportivi.

Astfel, formația noastră va avea încă o dată ocazia să-și etaleze măiestria, cum a mai făcut-o de nenumărate ori pe parcursul ultimilor ani, dar și în 2023, când a câștigat în stil magistral competițiile pentru cronicarii sportivi ce au avut loc la Chişinău şi Pazardjik (Bulgaria).

Este de menționat că în cadrul întrecerilor care se vor desfășura în Syiunik vor concura echipele naționale ce vor reprezenta 7 țări – Armenia, România, Egipt, Georgia, Cermania, Lituania și Moldova. Formația jurnaliștilor sportivi din Moldova va evolua în premieră în această țară caucaziană.

„Vom merge la Syiunik să demonstrăm un fotbal de calitate și să promovăm imaginea ţării noastre. În acest context, vreau să-mi exprim tot respectul și recunoștința pentru cei care susțin activitatea APSM, inclusiv a echipei de fotbal creată de asociație, care are în palmares nenumărate trofee internaționale. Tradițional, alături de presa noastră sportivă se află Federația Moldovenească de Fotbal, dar şi partenerul general al APSM – Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (ASICS). Vom avea și un partener strategic – compania FlyOne Armenia va efectua zborul echipei din Moldova la Erevan (tur-retur). De asemenea, aducem sincere mulţumiri pentru susţinere companiilor FPC Bioprotect SRL, David’s Capital, Invitro Diagnostics, Geosport, Spitalul Repromed, Fabrica de mobilă Tandem Moldova și Centrul de Diagnostic German. Împreună reuşim lucruri frumoase, menite să contribuie la crearea unei imagini pozitive a Republicii Moldova pe arena internaţională”, a declarat Eduard Ciobanu, preşedintele APSM.

Naționala Moldovei va fi reprezentată de jurnaliştii Oleg Bilsagaev (fotoreporter), Alexandru Fosa (Jurnal TV), Veaceslav Burghelea (RTR Moldova), Alexandru Rusu (AO Media Sport), Ion Fuștei ((Prime TV), Nicolai Iurcovschi (AP Moldpres), Sergiu Carauş (atașat de presă FSNM), Radu Pegza (revista Sport în Moldova), Serghei Ursul (socca.md), și de șeful delegației Eduard Ciobanu, președintele APSM.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share