Alte știri

Echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor va fi mereu alături de oameni, spune Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PSRM, Igor Dodon, a întreprins ieri o vizită în Autonomia Găgăuză unde, la 19 septembrie, vor avea loc alegerile pentru Adunarea Populară. Dodon a discutat cu angajații unei întreprinderi din Ceadîr-Lunga și le-a vorbit despre importanța continuării programelor sociale și a proiectelor de infrastructură pe care le-a inițiat Partidul Socialiștilor când era la guvernare, scrie primul.md

“În context, am menționat importanța susținerii candidaților din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor în Găgăuzia, deoarece acest lucru garantează continuitatea cursului privind consolidarea garanțiilor sociale pentru populație”, a scris Igor Dodon.

Ulterior, în parcul orășenesc, liderul socialiștilor a avut o întrevedere cu locuitorii din Ceadîr-Lunga.

“Sute de cetățeni au venit să discute despre doleanțele și problemele cu care se confruntă. Echipa noastră este bine informată despre problemele din Autonomia Găgăuză și i-am asigurat pe interlocutori de faptul că echipa noastră va fi mereu alături de oameni!

În cadrul discuțiilor cu alegătorii, am prezentat candidatul susținut de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor din circumscripția uninominală Nr. 7. Este vorba despre Elena Iurcenco, directoarea Liceului „Mihail Guboglo” din Ceadîr-Lunga. Am îndemnat locuitorii să voteze pentru doamna Iurcenco – un pedagog extraordinar și o persoană onestă”, a mai scris Dodon pe rețelele de socializare.

Precizăm că la alegerile din 19 septembrie, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a desemnat candidați pentru 21 din cele 35 de circumscripții și a decis să susțină mai mulți candidați independenți în alte circumscripții.

loading...

Comments are closed.