Actual

Echipa de neonatologie și terapie intensivă neonatală Medpark, în continuă dezvoltare pentru gestionarea cazurilor complexe

Pinterest LinkedIn Tumblr

Echipa de neonatologie și terapie intensivă neonatală Medpark, în continuă dezvoltare pentru gestionarea cazurilor complexe.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Schimbul de cunoștințe și experiență stă la baza dezvoltării practicilor medicale, iar această perioadă a fost îndeosebi de productivă pentru dr. Daniel Cozma, medic neonatolog-reanimatolog, manager neonatologie și dna Valentina Triboi, supervizor asistente neonatale terapie intensivă, care au realizat câteva vizite de studiu în România și Austria.

Timp de o săptămână s-au aflat la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Dr. Alfred Rusescu – Polizu”, unde au avut acces în sălile de naștere și au participat în procesul de muncă al colegilor români care primesc nașteri de cea mai înaltă complexitate. Acolo au avut posibilitatea să asiste la intervenții chirurgicale complexe și au fost implicați în procesul de muncă al departamentului de terapie intensivă, unde sunt internați copii cu o stare gravă a sănătății, dar și copii născuți prematur.

Colegii de la Maternitatea privată Băneasa din București, parte a rețelei de instituții medicale Regina Maria, la fel au oferit posibilitatea echipei Medpark de a efectua o vizită de lucru în cadrul campusului medical cu tehnologii de ultimă generație în domeniul neonatologiei și reanimării.

La fel, echipa Medpark a participat la Conferința medicală internațională din Salzburg, Austria, cu genericul: Perioperative Medicine: Focus on ”Mother and Child”. Evenimentul a avut drept scop promovarea interacțiunii și schimbului de cunoștințe, dar și împărtășirea experiențelor clinice între toate specialitățile medicale implicate în asigurarea sănătății mamei și copilului. Participanții au luat parte la discuții atât în sala de curs, cât și în cadrul sesiunilor de networking, fiind inițiați în tot ceea ce ține de noutățile medicale în domeniu.

Comunicat de presă

loading...

Comments are closed.