Echipa lui Ilan Șor a inaugurat pomi de Crăciun în mai multe localități administrate de primarii Partidului Șor

„Indiferent de vremurile pe care le trăim, fiecare trebuie să simtă atmosfera sărbătorilor de iarnă, iar Pomul de Crăciun trebuie să-i reunească pe cei dragi în jurul său”. Acesta este unul dintre principiile după care se ghidează reprezentanții echipei Partidului „ȘOR”. Astfel, după ce s-au aprins luminile de pe brazii uriași din centrul orașului Orhei, dar și din parcul de distracții OrheiLand, echipa lui Ilan Șor a inaugurat pomi de Crăciun în toate localitățile din raionul Orhei, dar și din alte sate și comune administrate de primarii formațiunii.

Aprinderea luminilor de sărbătoare se numără printre cele mai frumoase și așteptate evenimente ale anului. Pe lângă inaugurarea pomilor de Crăciun, au fost organizate programe artistice, iar copiii s-au distrat împreună cu animatorii și au primit cadouri de la Moș Crăciun.

„Ne place acest eveniment care este așteptat, în special, de către copii. Este un eveniment care reunește familiile”, a spus o locuitoare a satului Cucuruzeni.

„Le suntem foarte recunoscători organizatorilor acestui eveniment. Le mulțumim pentru faptul că, în pofida a ceea ce se întâmplă în țară, au găsit timp și resurse ca să le facă o bucurie copiilor noștri. Ne bucurăm că ne aduce magia sărbătorilor de iarnă în fiecare casă”, a afirmat o altă locuitoare a satului Cucuruzeni.

„Suntem plăcut surprinși de această sărbătoare. Evenimentul este organizat ca la carte. Suntem foarte bucuroși de tot ceea ce se face pentru comunitatea noastră. Atmosfera de sărbătoare se simte din plin. Copiii s-au simțit extraordinar”, a menționat o femeie din satul Mălăiești.

Campania de inaugurare a brazilor de către echipa Partidului „ȘOR” a început în 16 decembrie. La evenimente au participat deputații formațiunii, conducerea primăriei municipiului și raionului Orhei, dar și alți reprezentanți ai partidului.

„Anul acesta a fost unul complicat, specific în felul său. În ciuda tuturor, noi vă vom fi alături. Cu toată dragostea, ne vom strădui ca toate lucrurile începute să continue, pentru ca toți copiii din satele noastre să aibă toate condițiile pentru a se dezvolta armonios, acasă”, a declarat președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu.

„Echipa Partidului „ȘOR”, în mod tradițional, inaugurează pomi de Crăciun cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Și asta pentru ca în fiecare localitate să se simtă atmosfera de sărbătoare. Vă doresc tuturor sănătate, pace, armonie în casele dumneavoastră. La mulți ani!”, a declarat primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, care a participat la evenimentul organizat în comuna Biești.

Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a salutat faptul că echipa formațiunii sale continuă tradiția de a inaugura pomi de Crăciun.

„Chiar dacă anul acesta a fost unul complicat, plin de provocări majore, fiecare dintre Dumneavoastră merită să simtă atmosfera de sărbătoare. Voia bună, bucuria și armonia trebuie să fie prezente în fiecare localitate, în fiecare casă, iar cei dragi să vă fie oricând alături. Vă transmit din suflet cele mai calde și sincere urări de bine, cu ocazia frumoaselor sărbători de iarnă. Vă urez sănătate, fericire și belșug în toate! Să trăim cu toții în pace și bună înțelegere și să-i avem pe cei dragi alături!”, este mesajul transmis de Ilan Șor.

De Crăciunul pe stil nou, a fost inaugurat și Pomul de Crăciun de la Taraclia. Iar în ajun, la OrheiLand, a fost deschis cel mai mare Târg de Crăciun din țară și au fost aprinse luminile de pe bradul impresionant de pe teritoriul parcului de distracții. Un Pom de Crăciun se află și în centrul orașului Orhei, mai exact în Piața „Vasile Lupu”.

Total
0
Shares
Total
0
Share