Echipa lui Ilan Șor a oferit suport veteranilor și familiilor celor căzuți în războiul din Afganistan

Ilan Șor și echipa sa continuă să sprijine veteranii războiului din Afganistan. În ajunul celei de-a 35-a aniversări de la retragerea trupelor sovietice din Afganistan, audiențele publice organizate de echipa lui Șor în toată Moldova au oferit asistența necesară veteranilor și rudelor eroilor căzuți, care au solicitat sprijin.

“Astăzi cinstim memoria eroilor care nu s-au întors din războiul din Afganistan. Și este la fel de important să nu-i uităm pe cei care au trecut prin cele mai grele încercări în creuzetul războiului și au reușit să se întoarcă acasă. Iar acest lucru trebuie făcut nu doar la date memorabile”, a subliniat Ilan Șor.

Politicianul a menționat că este de datoria tuturor să aibă grijă de veterani și de familiile eroilor căzuți la datorie. “Da, războiul din Afganistan a rămas în trecut, dar timpul nu are putere asupra unor noțiuni precum onoarea, curajul, devotamentul. Dragi veterani, voi ați demonstrat toate aceste calități înalte și astăzi sunteți pentru noi un exemplu!”, a spus Ilan Șor.

Această inițiativă face parte dintr-un amplu program de susținere care are drept scop să ajute cetățenii Republicii Moldova să-și rezolve problemele curente și să-și îmbunătățească calitatea vieții.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share