Echipa lui Ilan Șor a reparat încă o curte de bloc în Orhei, pe strada Vasile Lupu: “Modernizarea orașului va continua!”

Curtea blocurilor nr. 175, 177/А și 179 de pe strada Vasile Lupu din municipiul Orhei bucură ochii locatarilor după renovare capitală. Pe lângă pozarea asfaltului și reconstrucția trotuarelor, au fost create numeroase facilități, care au îmbunătățit semnificativ aspectul curților și confortul oamenilor.

Au fost amenajate spații de recreere și pentru uscarea rufelor. Pe tot perimetrul au fost montate bănci și coșuri de gunoi. De asemenea, în cadrul proiectului au fost amenajate locuri de parcare, făcând viața șoferilor mai confortabilă.

Acestea au fost printre ultimele lucrări de reabilitare efectuate în cadrul programului amplu de modernizare a curților blocurilor de locuit din municipiul Orhei, demarat la inițiativa și cu susținerea primarului de onoare Ilan Șor, care a avut ca obiectiv îmbunătățirea calității vieții orheienilor.

El a spus că va continua să sprijine inițiativele menite să genereze mai mult confort și bunăstare pentru toți orheienii.

“Aceasta este rezultatul nu doar al muncii echipei noastre, dar și al susținerii Dumneavoastră, al încrederii acordate. Este încă o dovadă că atunci când ne unește un scop comun – iar în acest caz e vorba de dezvoltarea orașului nostru iubit, putem face cu adevărat lucruri uimitoare pentru întreaga comunitate. Modernizarea Orheiului va continua, iar concomitent, și sporirea confortului și a calității vieții”, a spus Ilan Șor.

Viceprimarul Cristina Cojocari a menționat că proiectele realizate în cadrul programului de modernizare a curților blocurilor de locuit reflectă angajamentul continuu al administrației locale și al echipei lui Ilan Șor pentru crearea unui mediu urban modern, confortabil și prietenos.

“De la asfaltul proaspăt și până la băncile unde să vă bucurați de momente de liniște – orice detaliu a fost gândit și aplicat cu atenție. Am ascultat cu atenție dorințele voastre și am investit nu doar în infrastructură, dar și într-un mediu unde să vă simțiți cu adevărat acasă, și să vă creați amintiri frumoase alături de familie și prieteni în fiecare zi”, a spus Cristina Cojocari.

Viceprimarul Valerian Cristea a împărtășit cu orheienii bucuria și entuziasmul realizărilor obținute în cadrul acestui program de amploare, mulțumindu-i lui Ilan Șor pentru implicare.

“Locuitorii din această curte sunt martorii schimbărilor remarcabile, care le-au îmbunătățit viața. Acest spațiu frumos amenajat și confortabil este rezultatul colaborării noastre și al dorinței comune de a face Orheiul nostru un loc mai bun. Haideți să rămânem uniți și să continuăm să construim împreună un viitor mai strălucitor pentru municipiul Orhei”, a menționat Valerian Cristea.

În vara anului 2023, echipa lui Ilan Șor din Orhei a lansat un nou proiect de infrastructură, care va schimba radical imaginea municipiului – reabilitarea fațadelor blocurilor de locuit. Acesta este susținut financiar de Primărie și sponsorii atrași de către Ilan Șor. Lucrările se vor finaliza deja la sfârșitul acestei veri. Până în prezent, au fost renovate cinci clădiri rezidențiale.

Total
0
Shares
Total
0
Share