Echipa lui Ilan Șor deschide birouri de audiență a cetățenilor în toată Moldova

Echipa lui Ilan Șor deschide birouri de audiență a cetățenilor în toată Moldova. Aceste centre sunt create pentru un dialog direct cu locuitorii orașelor și satelor, pentru a-i sprijini pe cei care au cea mai mare nevoie. Centrele funcționează deja în mai multe localități.

“Dacă autoritățile au abandonat oamenii în voia sorții, cade pe umerii celor care nu rămân indiferenți și grupurilor de inițiativă să ia apărarea populației. Sarcina birourilor noastre de audiență este de a fi aproape de oamenii din toată țara. Nu ezitați să ne contactați dacă vă aflați într-o situație dificilă”, a declarat Ilan Șor.

Unul dintre principalele domenii de activitate ale birourilor de audiență a cetățenilor este sprijinirea persoanelor în vârstă, în special a celor care trăiesc din pensii mici și a părinților cu mulți copii. Toate apelurile cetățenilor sunt înregistrate. Toți cei care au solicitat sprijin sunt abordați cu atenție și înțelegere.

Birourile de audiență a cetățenilor se ocupă, de asemenea, de problemele ce țin de dezvoltarea infrastructurii în cooperare cu autoritățile locale și cu locuitorii, oferind o platformă pentru discuții și implementarea ulterioară a proiectelor care sunt importante pentru oameni.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share