Alte știri

Echipa Poliției de Frontieră este îndurerată de plecarea timpurie a fostului coleg, colonelul în rezervă Mînzatu Andrian

Pinterest LinkedIn Tumblr

Echipa Poliției de Frontieră este îndurerată de plecarea timpurie a fostului coleg, colonelul în rezervă Mînzatu Andrian (1972-2021), răpus de o boală greu vindecabilă.

După ce a absolvit cu brio școala de grăniceri din orașul Moscova a fost încadrat în Trupele de Grăniceri ale Detașamentului nr.1 de Grăniceri al Republicii Moldova. Ulterior, în anii 1997-1998 a fost student militar al Academiei Trupelor de Grăniceri din orașul Hmelniți.

Și-a început activitatea militară în 1990 deținând diverse funcții: de la locțiitor al șefului pichetului de grăniceri, șef al Centrului de Instruire al Departamentului de Grăniceri din orașul Ungheni, șef Direcție supraveghere și control al frontierei de stat, etc.

Pe lângă activitatea de bază în care a dat dovadă de profesionalism, responsabilitate și devotament în atribuțiile de serviciu – a educat o generație de grăniceri care activează și astăzi, mulți din ei exercită funcții de conducere în cadrul Poliției de Frontieră. Activitatea și rezultatele obținute au fost apreciate prin ordinele Guvernului și conducerii de vârf a Serviciului Grăniceri.

IGPF transmite condoleanțe familiei.

Prietenii, colegii și toți cei care vor să-și ia rămas bun de la Andrian, sunt așteptați astăzi, la Chișinău, pe strada Doina 193 (sediul Ritus), începând cu orele 17:00 și până mâine la ora 10:00. Serviciul religios și înhumarea vor avea loc joi, 28 ianuarie, în orașul Ungheni, strada Nucului 4, cu începere de la ora 10:30.

loading...

Comments are closed.