Echipa susținută de Ilan Șor va boicota prima ședință a Consiliului raional Orhei și face apel la celelalte partide să nu formeze alianță cu PAS

Consilierii aleși pe lista Partidului “Forța de Alternativă și Salvare a Moldovei” în Consiliului raional Orhei vor boicota prima ședință, a anunțat Marina Tauber, deputat ales pe listele Partidului Șor.

În aceeași ordine, echipa de consilieri face un apel către celelalte partide care au obținut locuri în Consiliului raional Orhei, să nu facă alianță cu PAS, după ce partidul de guvernare a “capturat toată puterea” și a fraudat ultimele alegeri locale.

“Dragi și iubiți locuitori ai raionului Orhei!

Astăzi, în numele echipei lui Ilan Șor, ne adresăm, în primul rând, către Dumneavoastră, dar cunoaștem că toată țara urmărește soarta raionului nostru!

Toți știu și înțeleg că PAS a înșelat oamenii și, tradițional, cu forța a intrat și în raionul nostru. Dacă nu ar fi fost înlăturat Partidul “Șansă”, pe care noi l-am susținut, inițial, în alegerile locale, PAS nici nu ar fi fost prezent în raion. Dar ținând cont de faptul că mulți locuitori din Orhei, pur și simplu, nu au avut timp să se orienteze, astăzi echipa Partidului “Forța de Alternativă și Salvare a Moldovei”, pe care l-am susținut în ultimul moment, are 10 consilieri în Consiliul Raional Orhei.

Nu voi dezvălui, deocamdată, detaliile comportamentului și atitudinii celorlalți consilieri, dar voi spune un lucru: am făcut, facem și vom face totul pentru a asigura pacea, dezvoltarea și liniștea în raionul nostru!

În urma discuțiilor cu echipa noastră și cu echipa Partidului “Forța de Alternativă și Salvare a Moldovei” și, bineînțeles, cu locuitorii raionului Orhei, am decis că nu recunoaștem și nu vom recunoaște și, de asemenea, condamnăm cu fermitate situația actuală, ceea ce s-a întâmplat la ultimele alegeri locale și lupta dintre celelalte formațiuni și a consilierilor independenți pentru conducerea în Consiliul raional Orhei.

Bani în raion nu sunt și nici nu au fost. Iar ceea ce am realizat în ultimii 4 ani este rezultatul și eforturile uriașe exclusiv ale lui Ilan Șor și ale echipei noastre.

Prin urmare, vom continua să ajutăm și să construim satele din Orhei și să îmbunătățim viața locuitorilor, și suntem gata să cooperăm absolut cu toți primarii, care vor apela la noi pentru susținerea proiectelor de infrastructură, sociale și de altă natură.

În ceea ce privește prima ședință a Consiliului raional Orhei, care va avea loc, astăzi, la ora 13:00, consilierii Partidului “Forța de Alternativă și Salvare a Moldovei”, pe care îl susținem, nu vor participa la ea în semn de protest.

Sperăm în continuare că reprezentanții partidelor PSRM și PDCM vor da dovadă de fermitatea promisă și declarată, și nu vor forma o coaliție cu partidul de guvernământ PAS.

Și să vedem cum ei “nu vor face” și vor îndeplini ceea ce oficial au vociferat la nivelul întregii țări și la nivelul conducerii partidelor lor.

Dragi orheieni, împreună am trecut prin multe! Vom depăși și această situație! Va trece și asta!

Vom continua să vă informăm despre situația actuală și, în orice caz, vom rămâne mereu alături de Dumneavoastră!

Vă iubim, vă apreciem și vă îmbrățișăm!”, este declarația Marinei Tauber.

Total
0
Shares
Total
0
Share