Alte știri

EDITORIAL // De unde vor lua bani cei din dreapta pentru pensii de 5000 de lei și salariul minim – 12 000 de lei

Pinterest LinkedIn Tumblr

În sfârșit, am înțeles și eu de unde vor lua bani neomarxiștii ca să crească pensiile până la 5000 de lei și salariul minim – la 12 000. Cel puțin așa îmi pare, ca urmare a reacțiilor și comentariilor „sectei” (cum spunea Usatîi), după ce Nata n-a reușit să ascundă bine un gram de iarbă.

Așadar, vor legaliza consumul de droguri (din sondajele făcute de ei, reiese că peste 50 la sută din populație se droghează) și prostituția (aici încă n-au făcut sondaje, dar bănuiesc că arată și ele bine). Asta înseamnă, logic, venituri suplimentare la buget. Din impozite.

Apoi vor scoate femeile de la cratiță și le vor trimite la lucru, iar asta înseamnă mai multă forță de muncă, respectiv, încasări mai mari din impozitul pe venit.

În plus, vor promova intens veganismul, ceea ce înseamnă economii substanțiale din contul cărnii, care-i destul de scumpă, să recunoaștem.

Încă n-am putut evalua ce vom câștiga din legalizarea căsătoriilor dintre persoanele de același sex, dar posibil ca aici câștigul să fie de altă natură.

Autor: Nicolae Federiuc

loading...

Comments are closed.