Editoriale

Editorial: După ce partidul lui Șor a făcut ordine în fața sediului PAS, azi Maia Sandu face o conferință de presă despre gunoiul din Chișinău!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Este o zicală ”Uită-te mai întâi sub nasul tău și apoi și apoi sub pădure”. Aceasta zicală se potrivește de minune pentru Maia Sandu și partidul pe care-l conduce PAS, scrie bloggerul Anatolie Chirilov.

În aprilie anului 2017 în centrul și sudul Moldovei a căzut foarte multă zăpadă care a dus respectiv și la rupere crengilor. Și chiar dacă era clar că nu se va reuși curățărea orașului doar de către serviciile responsabile, mai mulți cetățeni au orașului au ieșit să-și facă singuri curat. Acest lucru nu a fost urmat de așa pretinșii gospodari din PAS, care nu și-au făcut curat nici măcar în fața sediului partidului.

sediul pas, maia sanduUn al doilea caz a avut loc în ianuarie acestui an, unde zeci de reprezentanți ai Partidului „Șor” au venit cu lopeți, mături și materiale antiderapante la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), condus de Maia Sandu.

sediul pas, maia sanduÎn cazuri menționate de mine, Maia Sandu nu a făcut nimic, cum s-ar zice nu și-a făcut curat în propria curte, iar acum organizează o conferință de presă, unde va vorbi despre gunoiul din orașul Chișinău. Câtă ipocrizie!

Dar schimbarea începe de la fiecare din noi, unde anume noi trebuie să fim cei care să schimbe lucrurile, ieșind și făcând curat în fața casei, în curtea noastră. Și dacă vrem cu adevărat un oraș curat trebuie să acționăm, cu lopeți și mături, dar nu prin conferințe de presă.

atuor: Anatolie Chirilov

loading...

Comments are closed.