Editoriale

EDITORIAL: Până unde s-a ajuns? Un apropiat de-a lui Năstase îl acuză pe Băsescu că ar fi unealta lui Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un fruntaș din Platforma DA îl acuză pe fostul președinte al României, Traian Băsescu, că ar fi o unealta lui Igor Dodon și Vlad Plahotniuc. Cu alte cuvinte, partidul PUN condus de Anatol Șalaru ar fi un partid pro-rus, în vziunea lui Nicolae Josan.

„Când Băsescu va înțelege că, direct sau indirect, este o unealtă a binomului „PlahoDon”?, a scris azi Nicolae Josan pe facebook.

Logica elementară nu poate să explice acuzația lui Josan în contextul în care Președintele RM, Igor Dodon este cel care i-a retras cetățenia Republicii Moldova lui Traian Băsescu. Ba din contra, dacă ne amintim de anii 2015-2016, anume Andrei Năstase era cel care organiza proteste împreună cu PSRM și Partidul Nostru (video aici) în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

La urma urmei, dacă Băsescu face jocul lui Dodon atunci ar fi posibil ca Năstase să facă jocul lui Putin?!

andrei nastase, igor dodon, psrm, platforma daÎntrebat de ce s-a implicat în politica de la Chișinău, Traian Băsescu a răspuns că după ce România a intrat în NATO și UE, reunirea cu Republica Moldova trebuie să devină al treilea proiect de țară pentru Guvernul de la București.

De menționat că fruntașul Platformei DA Nicolae Josan este tatăl cunoscutului interpret Cătălin Josan.

autor: Petru Grosu

loading...

Comments are closed.