Alte știri

Editorial pentru ea: 10 semne că acest bărbat vrea să fie numai cu tine

Pinterest LinkedIn Tumblr

Te întâlnești cu cineva special de ceva timp, dar încă nu-ți dai seama cât de serioasă este relația voastră. Unii simt acest lucru instinctiv, pe când alții au nevoie de confirmare. Iată 10 semne că acest bărbat vrea să fie doar cu tine:

1. Vă cunoașteți prietenii și părinții. Atunci când el este sigur că ești femeia potrivită, nu va ascunde relația cu tine, dar va fi mândru să te prezinte tuturor.

2. Folosește expresia „noi”, atunci când vorbește despre planurile voastre de viitor. El vrea să construiască alături de tine o relație frumoasă.

3. Nu se teme să-ți spună „iubito” sau „scumpo”. Pentru el este firesc să-și declare dragostea în fața ta, să te accepte drept iubita lui în fața tuturor.

4. El nu mai folosește rețelele de socializare cu scopul de a cunoaște alte femei. De ce să caute pe altcineva, dacă este sigur de relația cu tine? Atunci când un bărbat simte cu adevărat, nu-l interesează alte femei.

5. Aveți întâlniri frecvente. Atunci când ambii știți că aveți monentele voastre când vă întâlniți, indiferent de planurile indivudiale, lucrurile devin mult mai sigure. Sunteți conectați și vă pasă de timpul petrecut împreună.

6. Vă spuneți unul altuia cuvinte de dragoste. Mulți oameni nu spun „Te iubesc”, de teamă să nu fie trădați. Vouă nu vă este frică de asta, întrucât simțiți sincer.

7. Se laudă cu tine în fața prietenilor. Are o sumedenie de motive să facă asta.

8. Postează fotografii cu tine. Nu se teme că le va vedea cineva.

9. Își demonstrează public sentimentele față de tine. Dacă te ia de mână în stradă, dacă te sărută și te îmbrățișează – înseamnă că este fericit să te aibă alături.

10. Petrece cu tine zilele importante. Ziua când v-ați cunoscut, zilele voastre de naștere sau 14 februarie – el știe că sunt importante și de aia decide să fie lângă tine.

autor: Maria Moldovan

loading...

Comments are closed.