Editoriale

(editorial) Top 10 trăsături ale unui bărbat adevărat!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Iată care sunt trăsăturile unui bărbat adevărat, alături de care te vei simți importantă, iubită și regină.

1. Umorul și dialogul sunt puncte de referință. Poți să fii mai direct, poți să nu porți pe mână un ceas scump, dar umorul este important.

Amintește-i că ochii ei sunt marea, în care ești gata să te scalzi și că lumea ta este mult mai frumoasă datorită ei. Fără cuvintele tale lumea ei va fi lipsită de gust. Vei pierde în fața celui care va putea să o amuze copios.

2. „Lucrați împreună? Soluționez orice problemă.” Dacă femeia în orice situație te sună pe tine – e de bine. O femeie nu vrea să se piardă în detalii necunoscute. Pentru aceasta există bărbatul, să o ajute atunci când ea nu poate. Sigur, fără exagerări.

3. Eu conduc, tu te lași condusă. Femeile puternice domină, dar până și ele și-ar dori să se simtă slabe în brațele unui bărbat. Responsabilitate este o calitate pe care trebuie să și-o asume bărbatul. Asta nu înseamnă că femeii îi este teamă să ia decizii, înseamnă să-și asume dreptul să fie uneori slabă.

4. Nu te plânge. Poți avea probleme, așa cum are toată lumea. Rezolvă-le, treci peste, dar nu plânge pe umărul  ei că ceva nu merge bine. Poți să discuți, să ceri un sfat, dar să nu plângi. Ea singură va înțelege că ceva nu este bine și va încerca să te ajute.

5. Orgasmul ei este pe conștiința ta. Învață să asculți și să simți corpul ei. Să câștigi bani și să ai grijă de ea este bine, dar contează și să-i oferi plăcerea unei nopți minunate.

6. Eticheta este o necesitate. Nu uita să deschizi ușa, să o ajuți să care lucruri grele, să intri în ascensor primul. Ea poate și singură să facă toate aceste lucruri, dar implicarea ta face diferența.

7. Florile nu sunt numai pentru sărbători. Florile sunt o sărbătoare. Nu trebuie să transformi asta în rutină, dar nici nu trebuie să aștepți să vină ziua ei sau 8 martie, ca să-i oferi o floare. Și nu contează dacă este un buchet scump sau nu. Florile clasice sunt un clișeu. Se va simți importantă dacă îi vei oferi anume florile ei preferate: fie romanițe sau lalele.

8. Nu știi ce înseamnă frica. Ea știe că are pe cine se baza, indiferent de orice. Ea are încredere în puterea ta.

9. Tu ești mai puternic. Atât timp cât este așa, ea este a ta. Poți să fii gingaș, să o alinți și să o iubești, însă mereu trebuie să rămâi tu însuți, cu principiile, interesele și dorințele tale. Trebuie să-i oferi confortul de a se simți protejată.

10. Asumă-ți deciziile. Fii în primul rând sigur de ceea ce faci și ce spui.

autor: Eva Morari 

loading...

Comments are closed.