Editoriale

EDITORIAL: Zgarda a dat, din nou, cu capu-n vasul de toaletă!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ca să fiu corect, și în această, a doua însemnare pe azi dedicată unei însemnări de pe zdg.md, voi da un link în care ei analizează facebook-ul democraților și cel al noilor membri ai gov.

Ei demonstrează că fiul noului ministru al agriculturii e cumătru cu Sergiu Sârbu.
Plus mai arată că verișoara noului ministru de externe e proprietara celui mai scump salon din Chișinău – Dessange.

Și mai dau și fotografii de pe facebook.

Și gata.

Și după asta media verde preia într-o horă însemnarea.

Asta deși, ciuvașii ăștia care se numesc ”presă” ar putea să se adâncească în problemele și legăturile noii ministre de la medicină.

În logica zgardienilor oamenii nu pot avea cumătri din politică și nu au voie cei care se numesc tehnocrați să comunice cu policienii.

În cazul dat eu i-aș întreba dacă prietenii lor din presă care se culcă sub politicieni tot sunt implicate politic și au, respectiv, legături cu politica? În cazul dat, relațiile de prietenie existente între faraoanele de la zgardă și politicieni cum pot fi numite?

Știți de ce am dat acest titlu? Pentru că ăștia de la ZdG și-au dat o palmă singuri. Atunci când au povestit despre cazul lui Tudor Ulianovschi și unchii acestuia. Iată porțiunea faină: ”Fratele magistratului Xenofon Ulianovschi, Gheorghe Ulianovschi, a fost şi el judecător şi preşedintele CA Comrat. După ce a demisionat din sistem, s-a făcut avocat, fiind unul dintre apărătorii fostului deputat liberal-democrat Chiril Lucinschi…

Xenofon e tatăl lui Tudor Ulianovschi. Unchiul lui Tudor iese că îl apără pe Chiril, cel care le-a livrat multe frunze de stejar faraoanelor de la zgardă.

Să fiți sănătoși!

Autor: Eugen Luchianiuc 

loading...

Comments are closed.