Social

El este iubitul Anastasiei Fotachi? Un milionar din Moldova ar fi pus ochiul pe model

Pinterest LinkedIn Tumblr

Modelul Anastasia Fotachi, nu de foarte multă vreme, are iubit și chiar a recunoscut asta pe rețelele de socializare, însă nu a spus despre cine e vorba și nici nu a dat prea multe indicii despre el. Totuși, ieri-seară, ea a fost surprinsă în compania unui cunoscut om de afaceri din Moldova, informează SHOK.md.

Anastasia a luat cina, într-un local din centrul capitalei, împreună cu milionarul Gabriel Stati, alături de care a și stat, și împreună cu prietenele ei – modelele Adela Prisăcari și Viorela Dimici. De altfel, șatena a publicat imagini video pe Instagram și a precizat: „Cu fetele mele!”, iar despre Stati, care era alături de ea la aceeași masă, nu a spus nimic…Nu se știe exact dacă sunt împreună cei doi, cert e că Anastasia a recunoscut că are iubit de câteva săptămâni și a mai spus că el are Mercedes.

Anastasia Fotachi are 23 de ani și este una din cele mai apreciate fotomodele de la Chișinău, iar Gabriel Stati are 42 de ani, este divorțat și are 3 copii. De ziua sa, la final de septembrie, Erika Herheg, solista Via Gra, i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste, totuși, informația precum că ei ar forma un cuplu nu a fost confirmată. 

gabriel stati milionar moldova, oameni bogati chisinau, vedete sex moda
loading...

Comments are closed.