Alte știri

ELECTIONS ARE COMING! Iată ce fac PAS și DA cu diaspora „mult iubită” de Năstase și Maia Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dacă urmăriți discursurile lui Andrei Năstase și Maia Sandu veți auzi de la ei repetând de zeci sau sute de ori că pe 24 februarie voturile moldovenilor din diasporă sunt cele mai importante pentru ACUM. Că doar cu susținerea celor de peste hotare se poate da jos regimul din țară, cred că retorica asta vă roade urechile zi de zi. Dar paradoxul este ca pe lista candidaților PAS-DA-PLDM la funcția de deputat nu este nici un moldovean din diasporă. ZERO! Asta cum vă pare?

Să spui la Roma și la Berlin, la New York și la Londra, la Bruxelles sau București, că moldovenii de peste hotare sunt hiperimportanți, dar să nu le oferi nici la unul șansa de a ajunge in Parlament… Nici la unul, nu că la cinci sau la zece, Doamne ferește! Nu doar că n-au pus pe nimeni din diasporă pe lista ACUM, dar și le-a furat șansa de a avea propriul lor reprezentant în Parlamentul de la Chișinău. Ori Maia Sandu, contrar voinței celor de peste hotare, a ales să candideze ea pe circumscripția 50, Europa de Vest, furând astfel practic singura șansă a celor de peste hotare de a se implica în politica de acasă.

Cinic vorbind, treaba e cam așa: important ACUM ca voi care trudiți în țări străine să fiți cât mai mulți, să urâți cat mai tare PD-ul și pe Plahotniuc, evident, si SĂ NE VOTAȚI PE NOI. Atât! Mai departe, când noi (gașca PAS, DA și PLDM) vom ajunge deputați nu mai avem nevoie de voi. Doar că nu vă spunem asta, că nu suntem proști să fim sinceri. Facem politică clasică.

Oameni buni din Italia sau Franța, Rusia sau SUA, Marea Britanie sau Spania, din oricare țara v-ați afla în prezent, fiți conștienti că unii politicieni (considerați salvatori) vor să vă folosească. Simplu, trist și adevărat, din păcate. Cum am spus, voi le dați votul, ei ajung la cald în Parlament, și pe urma fiecare cu viața sa.

Constantin Birca 

election are coming, moldova 2019

loading...

Comments are closed.