Elogia de răzbunare a lui Andrei Năstase se va termina cu reîntoarcerea la Frankfurt – avertizează Andrian Candu

Noaptea trecută, Andrei Năstase s-a luat la harță cu angajații Direcției Operațiuni Speciale, pe coridoarele MAI, andrei nastase ministrul afacerilor interne, blocul acum psrm, nastase maia sandu guvern, politia moldova andrei nastase, 

Potrivit unor surse din cadrul Procuraturii Generale, s-a creat un grup de anchetă în frunte cu Viorel Radețchi pe dosarul uzurpării puterii, iar în dosar ar fi vizați deputați PD, lista fiind deschisă. Drept reacție, democratul Andrian Candu spune că Radețchi acționează la comanda lui Năstase, iar acesta la rândul său este coordonat de la Moscova de către Kozak. Totodată, Candu a punctat că elogia de răzbunare a lui Năstase se va termina cu reîntoarcerea la Frankfurt.

„Așa numitul dosar de uzurpare a puterii este o modalitate evidentă de intimidare și persecuție politică cu scopul de a diviza și dispersa Partidul Democrat, fapt care ar face bine doar rușilor, dar asta nu se va întâmpla.

Având în vedere lipsa de profesionalism și incompetența juridică a lui Năstase, învinuirea de uzurpare a puterii poate fi aplicată chiar lui, precum și actualei guvernări pro-ruse. Și Năstase și guvernarea PSRM-ACUM execută ordinele corespunzătoare a serviciilor speciale ruse și ale „trimisului special” Kozak.

Nici comisia parlamentară nu are definitivată o idee clară ce s-a petrecut în acea perioada și nu a formulat careva concluzii, dar Năstase & CO deja se aventurează in dosare penale. Nici societatea nu înțelege – cine totuși a uzurpat puterea în acele zile, regimul precedent, care a evitat blocaje și vărsări de sânge, sau actualul regim care era în afara cadrului legal”, a explicat Candu.

Democratul se arată convins că în afară de niște aberații insuflate de Năstase în acest dosar nu se mai conține nimic. „Ca să fie clar, Andrei Năstase se pregătește de alegeri locale și caută cum să mai producă dividende politice, având în vedere că mascaradele semi-legale cu uniforma la guvern nu au impresionat pe nimeni”, a spus el.

Potrivit deputatului PDM, Procurorul General interimar Robu este in situația când nu-l poate refuza pe Năstase, pentru că așa se cuvine între rude… Iar pe de altă parte, procurorii Robu și Radețchi trebuie să știe că răspunderea o poartă și o vor purta anume ei, și nu Năstase, care le dă indicații. Totodată, Andrian Candu a punctat că „elogia de răzbunare a lui Năstase se va termina cu reîntoarcerea la Frankfurt”.

Andrian Candu Revenirea la sistemul proporțional este imposibilă ȋn cazul anticipatelor, alianta pdm psrm parlament, socialistii si democratii, pdm fapte nu vorbe, partidul democrat din moldova plahotniuc, blocul acum psrm, maia sandu andrei nastase igor dodon, 

Total
0
Shares
Total
0
Share