Externe

Elon Musk a răspuns criticilor privind averea sa uriașă, afirmând că „acumulează resurse” pentru a face viața „multiplanetară”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX, a răspuns criticilor privind averea sa uriașă formulate de senatorul american Bernie Sanders, afirmând că își va folosi banii pentru a ajuta umanitatea, informează Hotnews.ro

Acumulez resurse pentru a ajuta să facem viața multiplanetară și să extindem lumina conștiinței către stele”, a afirmat miliardarul pe Twitter.

Musk a devenit unul dintre cei mai bogați oameni din lume după creșterea explozivă a prețului acțiunilor Tesla din ultimul an în contextul în care legiuitorii de stânga din Congresul Statelor Unite vor să crească taxele plătite de miliardari, afirmând că nu plătesc destul.

Suntem într-un moment al istoriei americane în care doi tipi – Elon Musk și Jeff Bezos – dețin mai multă avere decât 40% din oamenii din această țară”, afirmase pe Twitter joia trecută senatorul democrat Bernie Sanders.

Nivelul de lăcomie și inegalitate nu este doar imoral. Este nesustenabil”, a adăugat senatorul din Vermont.

Un articol publicat de site-ul Clean Tehnica a catalogat afirmațiile politicianului democrat ca fiind „cu adevărat ridicole” iar Musk a răspuns pe Twitter acestui articol, afirmând că intenționează să facă viața „multiplanetară”.

Musk a declarat anul trecut că intenționează ca SpaceX, compania sa aerospațială, să trimită un milion de oameni pe Marte până în 2050 și că va crea „o mulțime de locuri de muncă” pe planeta roșie.

Miliardarul sud-african s-a declarat de asemenea „extrem de încrezător” că prima rachetă Starship a SpaceX va asoliza pe Marte în 2026 deși unii experți și-au exprimat scepticismul cu privire la acest obiectiv.

Citește și: Directorul unei mari companii aeriene: Doar persoanele vaccinate vor mai putea zbura

loading...

Comments are closed.