Externe

Elon Musk, în lacrimi când a povestit cum și-a petrecut ziua de naștere. Ce s-a întâmplat în data de 28 iunie?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Elon Musk a acordat un interviu publicației The New York Times în care a povestit, în lacrimi, presiunea la care este supus momentan și a descris anul în curs drept cel mai greu din viața lui profesională.

CEO-ul Tesla le-a oferit un rar moment de sinceritate jurnaliștilor de la The New York Times. Când râzând, când cu greu stâpânindu-și lacrimile, Musk a povestit că lucrează câte 120 de ore pe săptămână și că nu a mai avut șapte zile de concediu legate de aproape 20 de ani.

Elon Musk a mărturisit că ultima dată când a lipsit o săptămână de la lucru a fost în 2001. S-a întâmplat după ce a fost diagnosticat cu malarie.

Musk a împlinit 47 de ani anul acesta. Însă 28 iunie nu a fost un motiv de sărbătoare pentru celebrul antreprenor. Izolată și stresantă – așa a văzut CEO-ul Tesla și SpaceX această zi din viața lui. În loc să fie înconjurat de familie și prieteni a strat 24 de ore închis în fabrica din Freemont, pentru a superviza producția automobilului Model 3.

„Toată noaptea – fără prieteni, fără nimic”, a spus acesta.

The New York Times punctează că aceste amintiri sunt dureroase pentru Elon Musk, care s-a înecat în lacrimi de mai multe ori pe parcursul interviului.

loading...

Comments are closed.