Elroy Sailor l-a ajutat pe Trump să câștige alegerile, iar acum îl susține pe Constantin Codreanu la primăria capitalei

constantin codreanu, alegeri primar, alegeri 20 mai, alegeri chisinau, partidul lui basescu, elroy sailor
 

Astăzi, 10 mai, Elroy Sailor, fost membru al echipei de tranziţie a lui Donald Trump la Casa Albă, consilier al Republican National Comitee din Statele Unite, a susținut o coferință de presă la Chișinău, cu tema „Viață, libertate și căutarea fericirii”. În cadrul vizitei pe care o efectuează în R. Moldova, Elroy Sailor s-a întânit cu deputatul român Constantin Codreanu, candidat PUN la primăria capitalei, scrie deschide.

Conferința a fost susținută la invitația lui Eugen Tomac, președinte executiv al Partidului Mișcarea Populară din România, al cărui președinte este Traian Băsescu, și a avut rolul unui suport oferit candidatului PUN la primăria Chișinăului, Constantin Codreanu.

Oaspetele de peste Ocean a fost însoțit de președintele Organizației Republicane a românilor din SUA, Sorin Roiban și de Laurel Benett, candidat din partea Partidului Republican în Florida.

Sorin Roiban a spus că sunt îndeplinite condițiile pentru Unirea R. Moldova cu România, iar acest lucru este susținut în Statele Unite și de Rezoluția 148 a Congresului SUA, prin care este recunoscut dreptul la autodeterminare a cetățenilor dintre Prut și Nistru. Din perspectiva unui român, Sorin Roiban a spus că „Constantin Codreanu este un bun exponent al valorilor umane și politice promovate de Partidul Republican în SUA

Elroy Sailor a spus că, de la sosirea în R. Moldova, a mers prin Chișinău și a observat că ceea ce spun oamenii în stradă este similar cu ceea ce propune Constantin Codreanu în programul electoral pentru primăria capitalei.

M-am întâlnit cu Constantin Codreanu și am fost încântat să ascult soluțiile pe care le propune”, a spus Elroy Sailor.

Amintim că reprezentantul PUN la alegerile locale a primit sprijin și din partea Consiliului Româno-American, cu sediul în Los Angeles, statul California.

Amintim că alegerile pentru funcția de primar al Chișinăului vor avea loc pe 20 mai, în cursa electorală fiind înscriși 11 candidați.

Total
0
Shares
Total
0
Share