Energie electrică și apă caldă conform graficului în căminele studențești, subliniază Vadim Jora, liderul tinerilor democrați

Vadim Jora, președintele organizației de tineret “Tinerii Democraţi” din cadrul Partidului Social Democrat European, a adus în atenția publicului condițiile dificile în care se află tinerii din căminele studențești din Republica Moldova. În cadrul emisiunii Forum Vocea Basarabiei, Jora a subliniat provocările semnificative și oportunitățile limitate cu care se confruntă tinerii din țară.

Folosind o imagine recentă, Jora a exemplificat regimul special de acces la utilități precum apă caldă și energie electrică în unele cămine și centre de excelență din Chișinău. Conform declarației sale, un astfel de cămin oferă acces la energie electrică doar în intervalele restrânse între orele 06:00-8:00 și 15:00-23:00, iar apa caldă este disponibilă doar în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Această situație reprezintă doar un exemplu dintre multe altele similare, punând în discuție substanțialitatea educației, dezvoltarea sectorului de tineret și perspectivele de integrare europeană în condițiile în care condițiile de trai sunt extrem de dificile pentru tineri.

Jora a subliniat, de asemenea, intenția de a întreprinde măsuri în perioada următoare, sperând că acestea vor schimba în bine starea actuală a condițiilor din căminele studențești din Republica Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share