Externe

Era însărcinată cu tripleți atunci când doctorii au pus-o să aleagă care dintre bebeluși să trăiască! Ce a decis femeia?

Pinterest LinkedIn Tumblr

A visat întotdeauna la o familie numeroasă și și-a îndeplinit această dorință. Chloe și Rohan Dunstan s-au căsătorit, iar la scurt timp au devenit părinții a trei copii, toți băieți. Ulterior, însă, ei au început să-și dorească o fetiță.

După mai multe luni de încercări, Chloe a rămas însărcinată…cu tripleți. Ulterior, pe când se afla în săptămâna 28 de sarcină, ea a mers la medic, iar în urma unei ecografii, acesta i-a spus că trebuie să aleagă ce copil va supraviețui, întrucât unul dintre tripleți este foarte slăbit.

Chloe a visat foarte mult la momentul în care va deveni mamă de fată, motiv pentru care n-a putut să renunțe la unul dintre copii și a ales să ducă mai departe sarcina.

Nici nu mă mai puteam concentra… Auzeam ce spune doctorul, dar cuvintele pur și simplu nu păreau să se lege…știam doar că TOŢI copiii mei trebuie să trăiască… Am cântărit bine ambele variante, dar  nu puteam să renunţ la fetiţa mea…știam că e puternică, știam că e o luptătoare, doar rezistase 28 de săptămâni în pântec fără să beneficieze de nutrienţii necesari supravieţuirii, ca fraţii săi...”, a mărturisit Chloe, pentru presă locală.

Din fericire, însă, decizia ei a fost una înțeleaptă, întrucât cei trei copii au venit pe lume și, în ciuda faptului că fetița era slăbită și-a revenit, iar acum Chloe se bucură din plin de familie.

loading...

Comments are closed.