Eșec?! Reprezentanții companiei low-cost Eurowings pleacă de la Chișinău fără vreun răspuns sau anunț clar

Reprezentanții companiei low-cost Eurowings, parte a grupului Lufthansa, ne vizitează astăzi pentru a discuta posibilitățile de extindere a zborurilor accesibile din și spre Chișinău, a anunțat Dumitru Alaiba, ministrul Dezvoltării și Digitalizării Economiei.

Însă, din câte a relatat ministrul, reprezentanții Eurowings pleacă de la Chișinău fără vreun anunț sau răspuns cu privire la introducerea curselor din/spre Chișinău, iar cauza ar fi tarifele aeroportuare foarte ridicate.

“Suntem conștienți de impactul costurilor ridicate ale zborurilor și că cetățenii noștri, atât cei de acasă cât și din diaspora, se sufocă de la aceste tarife.

Scopul principal este să analizăm posibilitățile de colaborare și beneficiile pe care Eurowings le poate aduce cetățenilor Republicii Moldova. În contextul actual, înțelegem cât de important este să se țină cont de costurile pe care oamenii le pot suporta.

Deși deciziile în domeniul aviației sunt complexe și durează uneori mai mult decât ne-am dori, suntem determinați să lucrăm cu cât mai multe companii aeriene pentru a oferi soluții.

Această întâlnire este un prim pas important în direcția unei viitoare colaborări”, a declarat Alaiba.

Amintim că în urma unor declarații făcute de Maia Sandu și factorii din Apărare, compania WizzAir a decis să plece din țara noastră, un alt motiv fiind și rachetele rusești care au traversat teritoriul țării noastre.

Total
0
Shares
Total
0
Share