Este o adevărată otravă dar o întâlnim pe rafturile oricărui magazin! Despre ce produs e vorba?

Pe rafturile magazinelor din ţară sunt mai multe produse contrafăcute, printre care se numără şi caşcavalul. Pentru a face acest produs mai ieftin, producătorii adăugă în el o cantitate mare de înlocuitori ai laptelui, inclusiv uleiul de palmier.

Consecinţele unui asemenea consum sunt triste: grăsimea excesivă afectează vasele sanguine, loveşte dur asupra ficatului şi pancreasului.

Cum să deosebim caşcavalul de produsul din caşcaval

Unii producători scriu pe ambalaj. Le mulţumim pentru adevăr, dar considerăm că asemenea produse alimentare nu ar trebui în general să apară în comerţ.

Deseori, produsul din caşcaval este cu mult mai ieftin decît caşcavalul adevărat.

Deşi un caşcaval adevărat nu are cum să conţină coloranţi, conservanţi sau stabilizatori, aceste ingrediente figurează pe multe etichete

Testul de calitate al cascavalului

Luaţi o felie de caşcaval lăsat la temperatura camerei şi îndoiţi-o atent şi drept sub unghie . Caşcavalul nu trebuie să crape în locul îndoirii.

Sursa: realitatea.net

Total
0
Shares
 
Total
0
Share